AVANTI system prijava

Dešavanja - Avanti System

Maxtron kamere - Za kupovinu 5 proizvoda 1 GRATIS

KUPI PET KAMERA I JEDNU DOBIJAŠ BESPLATNO

Za kupovinu 5 kamera marke Maxtron iz ponude jednu kameru dobijate GRATIS
Izaberite po svojoj meri i naručite, akcija traje do kraja godine

Detaljne karakteristike modela na akciji pogledajte u mailu, za sva dodatna pitanja o asortimanu, cenama i lageru molimo vas da nas kontaktirate:

NIŠ

Tel: +381 18 4221 588

Email:  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

NOVI SAD

Tel:  +381 60 4545179

Email:  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

MC HCV-D24.FIR 1/3"

 

Spoljna anti vandal dome kamera sa dubokim podnozjem za skrivenu kablazu, 1.3MP CMOS
Chipset: Aptina AR0130+FH8521
24 IR diode, fiksni objektiv 3.6mm, mehanicki IR cut filter, 0 lux, AWB, IP66 zastita, napajanje 12VDC, tezina 0.5kg

 

MC HCV-B24.FIR 1/3"

Spoljna bulit kamera sa nosačem za skrivenu kablažu, 1.3MP CMOS
Chipset: Aptina AR0130+FH8521,
30IR dioda, fiksni objektiv 3.6mm, mehanički IR cut filter, 0 lux, AWB, IP66 zaštita, 3-axis nosač, napajanje 12VDC, težina 0.7kg.

 

MC HCV-D32.FIR 1/2.9"

Spoljna anti vandal dome kamera sa dubokim podnozjem za skrivenu kablazu, 2.1MP CMOS
Chipset: Sony IMX322+FH8530C,
24 IR diode, fiksni objektiv 3.6mm, mehanicki IR cut filter, 0 lux, AWB, IP66 zastita, napajanje 12VDC, tezina 0.5kg

 

MC HCV-B32.FIR 1/2.9"

Spoljna bulit kamera sa nosacem za skrivenu kablazu, 2.1MP CMOS
Chipset: Sony IMX322+FH8530C,
30IR dioda, fiksni objektiv 3.6mm, mehanicki IR cut filter, 0 lux, AWB, IP66 zastita, 3-axis nosac, napajanje 12VDC, tezina 0.7kg.

 

 

 

 

Trening i prezentacija Eldes alarmnih sistema

 

Zahvaljujemo se svima koji su prisustvovali treningu i upoznavanju sledeće generacije ELDES wireless intrusion alarm sistema - Pitbull PRO i ESIM384.

Novi ELDES centralni panel ESIM384 je hybrid moćnog, fleksibilnog i pametnog kućnog alarm sistema za privatne kuće, seoska imanja, garaže i druge objekte veličine do 300 m2

Pitbull PRO je idealno rešenje za male i srednje prostorije do 150m2, kao što su kuće, stanovi, apartmani, vikendice, manje kancelarije, prodavnice, čamci,  jahte

Zabeležena je velika posećenost, i veliko zadovoljstvo učesnika s obzirom na to da su ESIM384 i Pitbull PRO testirani na licu mesta i pokazani neki od ključnih benefita, kao što je jačina/daljina bežičnog signala.

S obzirom na to da klijenti za nas predstavljaju najvredniji segment poslovanja ovakve prezentacije za nas su isključivo zadovoljstvo.

Nadamo se da smo ispunili vaša očekivanja i željno iščekujemo sledeće okupljanje u cilju edukacije i usavršavanja.

Tu smo za sve vaše nedoumice.
Želimo vam nastavak uspešnog poslovanja i još puno novih saradnji!

   

ELDES i ZK Software prezentacija

ZK Software logoEldes logo

Završena je još jedna kvalitetna prezentacija i obuka sa našim partnerima.

Uspešno smo predstavili poslednje tehnologije iz domena kontrole pristupa i računanja radnog vremena „ZK Software“, kao i samostalne GSM alarmne sisteme "ELDES".

Naši kupci već sada mogu sve proizvode naći u ponudi Avanti System-a, kao i sve savete u direktnoj komunikaciji sa našim stručnim timom.

Kako imamo jako dobar odziv kupaca u segmentu gde se traži vrhunska tehnologija, odlučili smo da ćemo ovakva dešavanja i češće organizovati.

Eldes i ZK Software prezentacija

Eldes i ZK Software prezentacija

Eldes i ZK Software prezentacija

   

FARFISA prezentacija

Farfisa logo

Uspešno završena prezentacija kompanije Farfisa, najvećeg proizvođača audio i video interfona.

Uspešno smo predstavili poslednje tehnologije ovog segmenta i dobili veoma dobra mišljenja i povratne informacije od naših kupaca.

Pored tradicionalnih tehnologija audio i video interfona, kompanija Farfisa je lider u proizvodnji Bus sistema, redukovanih audio/video sistema, GSM interfona, IP interfona, DUO sistema za kombinaciju video i audio kroz dve žice.

Kako imamo jako dobar odziv kupaca u segmentu gde se traži vrhunska tehnologija, a uz to prihvatljiva cena, odlučili smo da sve proizvode ovog proizvođača držimo na lageru tako da možemo vrlo brzo odgovoriti na sve zahteve kupaca.

farfisa prezentacija

farfisa prezentacija

   

Prezentacija

Završena prezentacija i obuka kupaca i partnera od strane tri najveća i najozbiljnija proizvodjača iz domena IP video nadzora.

Brends

Avigilon – Kanada: proizvodjač IP kamera i softvera

Reichle & De-Massari – Švajcarska: proizvodjač pasivne mrežne opreme

Allied Telesis – Japan: proizvodjač aktivne mrežne opreme

Tema okupljanja i edukacije bila je težnja naše firme da svojim kupcima prezentuje poslednju tehnologiju firme Avigilon, Kanadskog proizvodjača ip kamera, snimača i softvera. U ponudi su kamere od 1 megapixel-a pa sve do 25 megapixel-a i focus ove firme je na vertikalnim tržištima kao sto su firme, stadioni, raskrsnice, železnice. Od ostalih proizvodjača ih izdvaja kvalitetna analitika koja je ugradjena u svaku kameru, visok kvalitet kao i pristupačna cena za naše tržište.

Zatim prezentacija opreme standardno visokog kvaliteta Švajcarske firme  Reichle & De-Massari koja nam mnogo pomaže u izgradnji najkvalitetnijih sigurnosnih sistema i prezentacija dobro poznate opreme firme Allied Telesis koja nam, kao našem partneru obezbedjuje najbolju aktivnu mrežnu opremu koja garantuje siguran i dugotrajan rad svih naših sistema.

Velika poseta i veoma pozitivni komentari od strane naših partnera govori o rešenosti, kapacitetu i edukovanosti našeg tima i naše firme da učestvuje i pobedjuje u segmentu većih projekata.

Zahvaljuemo našim partnerima sa obećanjem da ćemo ovakva dešavanja mnogo češće organizovati.

Roger meeting

Prezentacija

Prezentacija

Prezentacija

Prezentacija

Prezentacija

Prezentacija

Prezentacija

   

Roger meeting

roger logoZavršen sastanak i stručno usavršavanje Avanti System tima i Roger Technology tima.

Imali smo još jedan kvalitetan susret sa našim partnerima iz kompanije Roger Technology gde se naš tim usavrašavao iz oblasti automatike.

Najviše reči je bilo o revolucionarnoj tehnologiji "Brushless" čiji je tvorac i pronalazač upravo naš partner Roger Technology i koja daleko iza sebe ostavlja svu dosadašnju tradicionalnu tehnologiju automatizacije.

Brushless motore naši kupci već mogu pronaći u ponudi Avanti system-a i u direktnoj komunikaciji sa našim stručnim timom mogu saznati sve o ovoj tehnologiji. Kao i do sada u našem asortimanu biće i svi tradiocionalni proizodi.

Veoma smo ponosni na naš tim kao i na naša partnerstva sa najboljim svetskim kompanijama za koji smo sigurni da može izaći u susret svakom pojedinačnom zahtevu naših kupaca.

Roger meeting

Roger meeting

Roger meetingRoger meeting

   
   

Creditworthiness Rating

Prijava za newsletter

zubar u Nišu DentalLux