AVANTI system prijava

O nama

Osnovani smo 2004. godine sa jedinstvenim ciljem da budemo spoj između inostranih proizvođača i domaćih kupaca i da poslovima distribucije dodamo vrednost opremi, da dopremo do svakog kupca i damo doprinos poboljšanju i obogaćivanju našeg tržišta.

Naša vizija

Naša vizija se pre svega ogleda u nameri i želji da napravimo snažan spoj inostranog i domaćeg tržišta kroz naša partnerstva sa renomiranim proizvođačima čije proizvode dobavljamo za domaće potrošače.
Da okupimo snažan i stručan tim voljan da pruži kupcu samo najbolje.
Da ravnopravno učestvujemo na tržištu i damo veliki doprinos u unapređenju i pospešivanju domaćeg tržišta.
Da stvorimo jedinstven sistem distribucije proizvoda koji pruža mogućnost kupcu da uvek ima najbolje proizvode, po najpovoljnijim cenama i uz najbolju podršku naše firme i našeg tima.

Naša misija

Naša misija predstavlja spoj naše volje, želje, stručnosti i odlučnitosti da pozicioniramo sve brendove koje zastupamo kako na našem tržištu tako i u okolnim zemljama i da stvorimo snažna i stabilna partnerstva.

 

Sistem vrednosti

Naš sistem vrednosti čine pre svega naši zaposleni koji su uvek spremni da svoje veštine upotrebe za zadovoljstvo kupca. Preko 90% naših zaposlenih je visoko obrazovano, inženjerske ili ekonomske struke koji svojim veštinama, željom, voljom i entuzijazmom doprinose napredku firme i zauzimanju liderske pozicije.
Naši principali su svetske, renomirane firme – proizvođači naj savremenije opreme koji svojim dugogodišnjim iskustvom i veštinama proizvodnje i distribucije doprinose našoj firmi i poziciji koju zauzimamo.
Naši kupci su najbolje firme u našoj zemlji koji svojom stručnošću i rešenjima dodaju vrednost našoj opremi i čine da do krajnjeg korisnika dođu najbolji proizvodi po najboljoj ceni. Izgradili smo veliku distributersku mrežu uz pomoć lokalnih partnera koja se svakodnevno povećava a najveća satisfakcija jeste upravo zadovoljstvo svih učesnika u distributivnom kanalu.

Naši partneri


Ekskluzivni smo uvoznik i distributer mnogih renomiranih brendova od kojih ćemo neke spomenuti:

Eldes – Renomirani proizvođač alarmnih sistema

DAHUA – Jedan od najvećih proizvodjača CCTV opreme
Sunell – Jedan od najvećih kineskih prozivođača video opreme
Avigilon – Kanadski proizvođač ip kamera
Nuuo – Tajvanski proizvođač snimača i softvera
Ricom – Proizvođač objektiva
Ultracell – Proizvođač baterija iz Engleske
Bliston – Proizvođač alarmne opreme
ZK Teco – Proizvođač opreme za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena
Farfisa – Najstariji proizvođač interfonske opreme u Italiji
Roger – Italijanski proizvođač automatizacije
Max Line – Proizvođač rack ormana i opreme

U bliskom partnerskom odnosu smo sa firmama: Paradox, Teh Tel

Tvorci smo Brenda MAXTRON koji predstavlja spoj vrhunske tehnologije i fleksibilnosti u zadovoljavanju potreba kupaca. O uspehu MAXTRON-a govori velika prisutnost na tržištu, mogućnost zadovoljenja različitih zahteva kupaca i najbolji odnos cena/kvalitet. Sve ovo je bilo dovoljno za našu dalju odlučnost da dalje razvijamo MAXTRON i uradimo njegovu zvaničnu registraciju tako da MAXTRON predstavlja jedinstvenu registrovanu robnu marku ovog tipa na našem tržištu.

Creditworthiness Rating

Prijava za newsletter

zubar u Nišu DentalLux